fredag 15 juni 2018

Vårterminens sista blogginlägg

Hej på alla därhemma!

Sista veckan är över och vi har hunnit med F-5-dag, utflykt, städning och avslutningskväll. Det har varit en intensiv vecka och vi alla har längtat efter att få sommarlov.

Till höger i bloggen ser ni nu alla de barnfilmer som är klara och publicerade. De som inte ville bli publicerade har fått ett mejl med en länk istället. Ni hittar också länkar till barnens händelsebanor. Tyvärr var det en grupp vars händelsebana inte blev helt som det var tänkt och den blev inte filmad.

Till hösten blir det en del förändringar för klassen vad det gäller lärare i de olika ämnena. Bland annat kommer Liselott inte längre att undervisa eleverna, och hon blir inte heller kontaktperson för klassen - se lista nedan:

Matte - Deborah Nelje
Svenska - Karin Wilsson
Engelska - Agneta Pettersson
SO - Malin Bengtsson
NO - Kajsa Gyllerfelt
Idrott - Anna Fagenheim
Musik - Deborah Nelje
Bild - Annelie Palmqvist
Slöjd - Hanna Jönsson och Kenneth Andersson

Vi vill tacka så mycket för den gångna terminen och för de fina sommarpresenterna vi fick av er föräldrar och barn på avslutningsdagen - de kommer vi verkligen att ha glädje av i sommar!



Vi önskar er alla - barn och vuxna - ett riktigt härligt sommarlov! Se till att vila, bada och leka mycket så se vi till hösten igen!
Deborah, Liselott och Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar