fredag 19 maj 2017

Händer vecka 21

Denna vecka kunde inte slutat på bättre sätt med tanke på vädret. Vi hade en underbar utflyktsdag igår när vi var och besökte Tjuva-Pehrs håla. Eleverna kämpade på bra när vi gick och vi hoppas de tyckte vi hade en trevlig dag tillsammans med alla i F-3.

Nästa vecka är en kort vecka i skolan. Eleverna är lediga från skolan både torsdag och fredag. 

Orientering 24/5
Vi är inbjudna av Friskus att prova på orientering onsdag 24/5 då det är World Orienteering Day. Alla 3:or och 4:or åker därför iväg på morgonen för att orientera och vi är tillbaka på skolan igen lagom till skoldagens slut. Eleverna behöver vara ombytta till idrottskläder redan när de kommer till skolan och de får sedan ha dessa kläder under hela dagen. Vill man ha med någon extra tröja att byta med efter orienteringen så går detta givetvis bra. Vår tanke är att vi ska passa på att utnyttja dagen som en utflykt inne i Varberg så här i slutet av terminen. Eftersom vi är borta hela dagen behöver eleverna ha med sig matsäck.

Matematik
I matematiken jobbar vi på med lite olika aktiviteter. Vi blandar praktiskt matte med färdighetsträning. Flera elever är nu klara med matteboken och några närmar sig slutet. Nästa vecka ska vi jobba med bråk. Vi påminner om att eleverna behöver vara flitiga med sina Winnetkakort nu i slutet av terminen så de blir klara innan vi går på sommarlov.

Vi hoppas på en solig och skön vecka och önskar er alla en trevlig helg!

Jennie & Agneta



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar